Fyra tillfällen du inte vill

missa med systemkameran

- Dokumentera din bebis första år -

 

Fyll i din info så får du ett mejl med en länk till nedladdning av den kostnadsfria guiden!

 

(Hittar du inte mejlet i din inbox så kolla i skräpposten.)

Tips och inspiration 

Utöver vilka tillfällen som berättar om bebisens första år så innehåller den här guiden bildexempel, så att du ska få inspiration och pepp att fotografera första tiden med bebis!

 

"Fotografera din bebis första år med systemkameran så att du kan göra förstoringar och designa fotoböcker med högkvalitativa bilder från den här speciella tiden i livet"

Mamman bakom

Välkomna hit! Det här är jag, Louise, mamma till Ofelia och Vincent. Familje- och förlossningsfotograf på heltid sen fem år tillbaka med utgångspunkt Göteborg (www.wanderings.se). På senare tid utbildar jag även mammor i fotografering med systemkameran så att de kan få en mer kreativ vardag, större närvaro och ett liv fullt av bilder att se tillbaka på för alltid.

Mitt fokus som fotograf har de senaste åren varit bebisens första år. Det är året då verkligen ALLT händer. Det är slutet på graviditeten, en förlossning, en nyfödd bebis, en bebis som börjar utveckla en liten personlighet, ligger på mage, sitter upp och slutligen går. Första året är starten på så mycket och det är verkligen där jag gillar att vara som fotograf.

Nu vill jag dela med mig av några av de sakerna jag har kommit till insikt om som fotograf med inriktning mot just första året. Jag hoppas att ni ska få inspiration av guiden och ha nytta av den!

Det är de små stunderna som är de stora när vi ser tillbaka - det här är vi en helt vanlig dag

 

Det näst bästa efter att stanna tiden är att dokumentera livet 

PS.

När du skriver upp ditt namn och din e-post för att ladda ner den kostnadsfria guiden så hamnar du på min e-postlista. Detta betyder att du får info om när jag har kurser och erbjudanden. Det går att när som helst avregistrera sig från e-postlistan genom att klicka på "avregistrera" i slutet av mejlet.