Upgrade Your Sales Page NOW!

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MIN

00

SEK

Till mamman som känner sig trött och oinspirerad i vardagen:

Väck kreativiteten- LEV I DE SMÅ STUNDERNA FRÅN OCH MED I DAG

Gratis kurs!

Anmäl dig till Fem steg till en mer kreativ vardag och större närvaro genom att komma igång med fotograferingen av familjelivet med systemkameran!

Återta vad fotograferingen egentligen är -

inte ett sätt att synas, inga "regler" att följa, utan ett sätt att minnas, ett sätt att känna och kanske t.om. ett sätt att vara

"Kursen har ett djup och får en att reflektera

över livet som förälder men också livet i stort" 

Tidigare har jag nog tänkt att fotograferingen gör att man inte riktigt är närvarande i stunden, men den här kursen har fått mig att inse att det kan bli precis tvärtom om man istället funderar över vad som är unikt med ens barn och familj just nu och på så sätt blir mer delaktig i stunden för att kunna fånga det på bild. Så tusen tack för en fantastisk kurs!


Caroline Dimberg

 

ÄR DU REDO FÖR FÖRÄNDRING?

Den 14-24 september så kommer du att få uppleva hur de hinder du tidigare har upplevt när det kommer till fotografering med systemkameran i vardagen försvinner ett efter ett. 

Under resans gång så kommer du att upptäcka vilken otrolig källa till kreativitet som just nu mest troligt bara ligger och dammar på din hylla samtidigt som vi tar ett grepp om fotograferingen och vilken roll den kan spela i ditt liv.

I fem enkla steg kommer vi igång med fotograferingen med systemkameran så att du kan ta högkvalitativa bilder som du kan förstora och göra vackra fotoböcker med! Så att du kan se tillbaka på den här tiden på bästa tänkbara sätt- så att du kan njuta av tiden med dina små lite längre!

Gör som hundratals mammor redan har gjort- anmäl dig till minikursen Fem steg till en mer kreativ vardag och större närvaro idag!

Skriv upp ditt namn och din e-post här nedan så får du ett bekräftelsemejl med info om kursen. Hittar du inte mejlet i din inbox så kolla i skräpposten!

Fem steg till en värld av oändlig kreativitet

  • Kursen äger rum i en tillfällig popupgrupp på Facebook
  • Fem enkla och korta videoklipp under loppet av 10 dagar
  • Behind the scenes-klipp som visar hur jag fotar i vardagen
  • Tips och praktiska övningar för att komma igång 
  • Flera livesändningar om fotografering och svar på era frågor
  • Kursen innehåller inga tekniska aspekter som inställningar 
  • Du kan delta oavsett kunskapsnivå! 

 

VI HAR GLÖMT VARFÖR VI FOTOGRAFERAR

I dag tror vi att en riktigt bra fotografering av våra barn handlar om färgkoordinerade kläder, ett städat hem och barn som sitter på rad och gör som vi säger. Vi tror att vi behöver anstränga oss för att få till bilderna.

De flesta fotar på det här ganska så tidskrävande jobbiga och ibland också svettiga sättet. Det värsta är att det inte bara är ett jobbigt sätt att fota på, du missar också hela poängen med fotograferingen. Du missar de små guldkornen som är det du egentligen kommer att vilja se tillbaka på sen. 

Som mammor fotograferar vi våra barn för att vi vill minnas, vi vill kunna se tillbaka på detaljer och nyanser. Vi vill kunna ta oss tillbaka i tiden till hur allt var. Kanske vill vi också minnas hur det kändes.

Men inget av detta kräver färgkoordinerade kläder, att barnen sitter på rad eller ett städat hem. 

Den bästa fotograferingen är enkel, rolig och kreativ både för mamma och barn och kan till och med hjälpa dig till mer närvaro i vardagen!

Låter detta intressant så häng med i Fem steg till en mer kreativ vardag och större närvaro!

Satsa på ett intresse som går att kombinera
med familjelivet- låt mig visa dig hur!

Jag vill bjuda in dig till den här minikursen så att du kan få ett utrymme att andas i.

Det är så himla fantastiskt för det går faktiskt att kombinera det här intresset med familjelivet, hur upptagen och stressad man än känner sig som mamma.

Om du gör fotograferingen på rätt sätt är det något som till och med ger dig energi! Som en bonus får du bilder från stunder ihop med dina barn att njuta av för alltid. 

Anmäl dig till minikursen Fem steg till en mer kreativ vardag och större närvaro idag!

Skriv upp ditt namn och din e-post här nedan så får du ett bekräftelsemejl med info om kursen. Hittar du inte mejlet i din inbox så kolla i skräpposten!

En moder börjar dokumentera

Inför julen 2019 slog det mig att min dotters första år redan var över. Jag kände hur sorgen spred sig i kroppen. Det är så klart även en glädje att barnen blir större. Men att tiden går så hjärtskärande fort när allt man vill är att kunna stanna tiden om så bara för en liten stund.

Som fotograf hade jag fotat mycket med systemkameran, men jag hade missat de där små vardagsstunderna- de fanns bara på mobilen. Så jag påbörjade projektet Modern dokumenterar och satte som mål att ta en bild med systemkameran från mitt helt vanliga familjeliv varje dag i ett helt år.

Jag ville, genom fotografering med systemkameran, tvinga mig själv in i vardagen, in i de små stunderna och verkligen vara där på riktigt. Jag ville ge de små stunderna den uppmärksamhet de förtjänar.

Nu har jag snart tagit en bild varje dag i två år. Jag har lyckats göra systemkameran till en del av livet och jag kan se tillbaka på så mycket av vår tid tillsammans. 

Nu vill jag hjälpa dig att komma igång med systemkameran också! Jag vill att du också ska få uppleva kreativitet i vardagen och den ökade närvaro som systemkameran kan bidra till.

Ta bilder som är värda att upplevas som förstoringar

Visst ligger systemkameran just nu och dammar på hyllan som ett dåligt samvete? Oroa dig inte, du är verkligen inte ensam! Som mammor har vi mycket på våra axlar och det är lätt att känna att tiden och orken inte finns där.

Men om du lägger bort mobilfotandet för en stund och ger systemkameran en chans så lovar jag att du kommer att känna dig så mycket mer peppad att dokumentera vardagen.

Med systemkameran har du möjlighet att vara kreativ och snabb på ett helt annat sätt. Potentialen i bilder från systemkameran är något helt annat än i mobilbilderna!

"Det var inte kameran som behövde bli blättre, det var ju jag"

Efter kurserna Fem steg till en mer kreativ vardag och större närvaro och Ett liv dokumenterat har Emma Tiger både ändrat syn på kameran, sättet hon fotograferar på och de små stunderna.

Emma Tiger

"Jag tänkte sälja kameran"

Desirée Ekdahl hade nästan gett upp om fotograferingen när hon anmälde sig till Fem steg till en mer kreativ vardag och större närvaro.

Desirée Ekdahl

Anmäl dig till minikursen Fem steg till en mer kreativ vardag och större närvaro idag!

Skriv upp ditt namn och din e-post här nedan så får du ett bekräftelsemejl med info om kursen. Hittar du inte mejlet i din inbox så kolla i skräpposten!

Satsa på ett intresse som går att kombinera
med familjelivet- låt mig visa dig hur!

Det finns ett sätt för mamman att vara kreativ tillsammans med sina barn. Anmäl dig till Fem steg till en mer kreativ vardag för att påbörja din resa mot ett mer kreativt liv.

Ta första steget mot ett mer kreativt liv idag!

Du har nu ett val, antingen kan du fortsätta som du har gjort hittills och springa i ekorrhjulet från sak till sak som behöver göras. Eller så kan du stoppa hjulet och sätta en fot framför den andra mot det liv och den kreativitet du drömmer om!

Jag vill anmäla mig till minikursen!

"Jag har släppt kraven- äntligen är fotandet roligt igen!" 

På tio dagar har jag gått från att bara ta konstlade (men fina) foton på mina barn, till att verkligen tänka till och se de där små stunderna som verkligen visar verkligheten, men på ett fint sätt. Jag har släppt alla krav på att alltid ta perfekta bilder och känner äntligen att fotandet är roligt igen! TUSEN TACK LOUISE!!


Pernilla Hofwing

"Man fick snabbt en personlig känsla till både kursen och meningen med livet" 

Blev själv förvånad över hur snabbt man fick en personlig känsla till både kursen och ”meningen med livet”. Att dokumentera här och nu. I den råa verklighet vi faktiskt befinner oss i som föräldrar. Verkligheten som snart endast består av minnen, om vi inte dokumenterar dem här och nu.


Therése Leppänen Delin

"Kameran följer nu med på alla äventyr!" 

Från att ha haft kameran ”gömd” har den nu en central plats i hemmet, och följer med på alla små äventyr, utomhus som i hemmet! 

Louise är helt otrolig, ger så mycket inspiration och feedback ♡


Elin Åkerström

"Jag utmanades verkligen och känner att jag har vuxit efter att ha deltagit i denna kurs" 

Uppgifterna i kursen har varit på en nivå som passar alla, oavsett kunskapsnivå gällande fotografering. Jag utmanades verkligen och känner att jag vuxit efter att ha deltagit i denna kurs.

Jag tycker verkligen att du, Louise, lyckats med kursen - jag känner mig sedd trots att vi varit så många deltagare. Tack <3


Desirée Ekdahl

"Den bästa kursen jag har gått!" 

Kursen hade inte varit någonting utan ditt underbara engagemang och all din kunskap som du på ett så bra vis delar med dig av. Helt klart den bästa jag gjort och då har jag gjort en del med olika fotografer tidigare.


Ännie Andersson

"Det har inte funnits något rätt eller fel i kursen och kreativiteten har kunnat växa. Det har funnits rum för att vara allt" 

Den här kursen väckte kreativiteten och skaparlusten hos mig som legat vilande. Älskar utmaningarna att fota på olika sätt och perspektiv och att nivån är tillgänglig för alla. Det har varit en plats att också att kunna vara sårbar i och den har planterat små frön att växa! 

Just möjligheten att kunna vara sårbar i denna kursen har varit tydlig som en röd tråd och det har ju också gjort att vi har vågat dela med oss av sårbara bilder, känslor och tankar. Det har inte funnits något rätt eller fel och där kan kreativitet växa. Eftersom att det finns rum att vara allt.


Jennie Asplund