Stäng av autopiloten. Lev i de små stunderna från och med i dag.

Anmäl dig till Fem steg till en mer kreativ vardag och större närvaro genom att komma igång med fotograferingen av familjelivet med systemkameran!
 

Du kommer att få ett mejl med information om minikursen. Hittar du inte mejlet i din inbox så kolla i skräpposten.

Ta bilder som är värda att upplevas som förstoringar

Visst ligger systemkameran just nu och dammar på hyllan som ett dåligt samvete? Oroa dig inte, du är verkligen inte ensam! Som mammor har vi mycket på våra axlar och det är lätt att känna att tiden och orken inte finns där.

Men om du lägger bort mobilfotandet för en stund och ger systemkameran en chans så lovar jag att du kommer att känna dig så mycket mer peppad att dokumentera vardagen.

Med systemkameran har du möjlighet att vara kreativ och snabb på ett helt annat sätt. Bilderna du tar kan du sedan förstora stort på väggen eller designa ett vackert fotobalbum med. Potentialen i bilder från systemkameran är något helt annat än i mobilbilderna!

Mamman bakom kurserna

Inför julen 2019 bröt jag ihop över att min dotters första år hade gått så fort. Det kändes som att hela året hade passerat på ett ögonblick. Som fotograf hade jag fotat mycket men jag hade missat de där små vanliga vardagsstunderna. Så jag påbörjade projektet Modern dokumenterar och satte som mål att ta en bild från mitt familjeliv varje dag i ett helt år.

Jag ville tvinga mig själv in i vardagen, in i de små stunderna och verkligen vara där på riktigt. Jag ville ge de små stunderna den uppmärksamhet de förtjänar.

Nu har det gått ett helt år och jag har lyckats göra systemkameran till en del av livet och jag kan se tillbaka på så mycket av 2020 att jag blir helt lycklig. Så många små stunder att se tillbaka på för alltid.

Nu vill jag hjälpa dig att komma igång med systemkameran också! Jag vill att du också ska få uppleva kreativitet i vardagen och den ökade närvaro som systemkameran kan bidra till.

Jag har de senaste sex åren jobbat som familjefotograf på heltid och utgår ifrån Göteborg/Kungsbacka. Jag älskar att föreviga livet för mina familjer och nu känns det så fint att också få hjälpa mammor att föreviga sitt eget familjeliv mellan fototillfällena hos fotograf. För livet är hela tiden och alla stunder ihop med våra barn är värda att förevigas.

Fem enkla steg till en

värld av oändlig kreativitet

Mellan den 12-22 april kommer fem korta videoklipp att publiceras i en tillfällig popup-facebookgrupp som jag har skapat för våra dagar tillsammans.

Klippen innehåller tips och praktiska övningar så att du kommer igång med fotograferingen av familjelivet med din systemkamera så att du kan ta högkvalitativa bilder som du sen kan förstora och göra vackra fotoböcker med! Utöver videoklippen sänder jag också live för att svara på de frågor som kommer upp för er under kursens gång.

Minikursen innehåller inga tekniska aspekter som inställningar och liknande utan handlar helt enkelt om hur du får användning för den där dyra saken som bara ligger där hemma på hyllan och väntar på dig. Kursen handlar om några av de absolut roligaste delarna när det kommer till fotografering och du kan delta oavsett kunskapsnivå! 

Något som går att kombinera med familjelivet och som ger energi

Jag vill bjuda in dig till Fem steg till en mer kreativ vardag och större närvaro så att du kan få ett utrymme att andas i. Det är så himla fantastiskt för det går faktiskt att kombinera det här intresset med familjelivet, hur upptagen och stressad man än känner sig som mamma. Om du gör fotograferingen på rätt sätt är det något som till och med ger dig energi! Som en bonus får du bilder från stunder ihop med dina barn att njuta av för alltid. 

Jag vill delta i minikursen!

"Jag var på väg att sälja systemkameran"

Desirée Ekdahl var en av de som anmälde sig till minikursen och hennes kreativa resa tog en oväntad vändning.

 

Är du redan nu sugen på att ta steget längre med fotograferingen och lära dig inställningarna?

Den 1 februari startar onlinekursen Ett liv dokumenterat- grundkurs i fotografering för mammor med systemkamera. Skriv upp dig på intresselistan här nedan om du vill vara säker på att inte missa när registreringen öppnar.

Minikursen fungerar bra som fristående kurs för att helt enkelt komma igång med fotograferingen, men det är också den perfekta uppvärmningen inför Ett liv dokumenterat!

Sagt om Fem steg till en mer kreativ vardag och större närvaro av tidigare deltagare

"Kameran följer nu med på alla äventyr!" 

Från att ha haft kameran ”gömd” har den nu en central plats i hemmet, och följer med på alla små äventyr, utomhus som i hemmet! 

Louise är helt otrolig, ger så mycket inspiration och feedback ♡


Elin Åkerström

"Kameran är framme och jag har börjat fota de "små" ögonblicken" 

Du ger mig inspiration till att fota. Kursen har gjort att kameran är framme och jag har börjat fota de "små" ögonblicken. Super mysig mini kurs. Med enkla och klara direktiv ♡


Malena Ivarsson

"Jag utmanades verkligen och känner att jag har vuxit efter att ha deltagit i denna kurs" 

Uppgifterna i kursen har varit på en nivå som passar alla, oavsett kunskapsnivå gällande fotografering. Jag utmanades verkligen och känner att jag vuxit efter att ha deltagit i denna kurs.

Jag tycker verkligen att du, Louise, lyckats med kursen - jag känner mig sedd trots att vi varit så många deltagare. Tack <3


Desirée Ekdahl

"Den bästa kursen jag har gått!" 

Kursen hade inte varit någonting utan ditt underbara engagemang och all din kunskap som du på ett så bra vis delar med dig av. Helt klart den bästa jag gjort och då har jag gjort en del med olika fotografer tidigare.


Ännie Andersson

"Fick äntligen en spark i baken och tog tag i fotandet" 

Fick äntligen en spark i baken och tog tag i fotandet. Utan kursen hade jag aldrig gjort det. Dessutom var Louise en väldigt hängiven och kunnig kursledare som peppade längs med vägen.


Maria Frisk

"Det har inte funnits något rätt eller fel i kursen och kreativiteten har kunnat växa. Det har funnits rum för att vara allt" 

Den här kursen väckte kreativiteten och skaparlusten hos mig som legat vilande. Älskar utmaningarna att fota på olika sätt och perspektiv och att nivån är tillgänglig för alla. Det har varit en plats att också att kunna vara sårbar i och den har planterat små frön att växa! 

Just möjligheten att kunna vara sårbar i denna kursen har varit tydlig som en röd tråd och det har ju också gjort att vi har vågat dela med oss av sårbara bilder, känslor och tankar. Det har inte funnits något rätt eller fel och där kan kreativitet växa. Eftersom att det finns rum att vara allt.

Du har verkligen bekräftat alla och bundit samman tankar och känslor, du har bjudit på ditt innersta och sett andras. Känner mig peppad att fortsätta att fotografera och lära mig mer.


Jennie Asplund

"Otroligt personligt trots online-konceptet!" 

Otroligt genomtänkt och väl genomfört upplägg. Otroligt personligt trots online-konceptet vilket jag blev väldigt positivt överraskad över! Så snyggt planerat och genomfört av Louise!


Lina Poldahl

Påbörja din resa mot ett mer dokumenterat liv

Anmäl dig till Fem steg till en mer kreativ vardag och större närvaro genom att börja fotografera familjelivet med systemkameran idag!

Jag vill anmäla mig till den kostnadsfria minikursen!